IFC slikt tegentreffer in blessuretijd

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

IFC wist ook haar derde thuisduel van het seizoen niet te verliezen. In een enerverende wedstrijd werd koploper GOES op een 3-3 gelijkspel gehouden. Toch overheerste bij IFC de lichte teleurstelling, doordat diep in de blessuretijd de gelijkmaker geslikt moest worden.

IFC speelde fris en aanvallend in de eerste helft tegen het al 9 officiële wedstrijden achter elkaar gewonnen hebbende GOES. Al in de vijfde minuut van de wedstrijd kwam IFC op voorsprong door Ozan Cimen. Na meer dan een half uur spelen was het een andere verdediger Stephen Emelina die een scherpe voorzet van Michael Potkamp doeltreffend verlengde. Door een benutte strafschop zorgde Wissel voor de aansluittreffer. Vlak voor de rust kreeg ook IFC een terechte strafschop te nemen, die feilloos werd benut door aanvoerder Danny Slingerland (3-1).

De eerste kans in de tweede helft was wederom voor IFC maar de inzet van Jeremy Hensen werd gekeerd door de doelman. Hierna liet GOES zien niet voor niets de koploper te zijn en domineerde de gehele verdere tweede helft. Tien minuten voor tijd maakte Franse de 3-2. In de vierde minuut van de overigens terecht toegekende blessuretijd kreeg IFC de bal niet weg en schoot Kroon de bal in de kruising voor de gelijke 3-3 eindstand.

Trainer Breetveld was na afloop natuurlijk teleurgesteld dat zijn team de voorsprong niet over de streep had weten te trekken tegen overigens de beste tegenstander in de competitie tot nog toe. Met acht punten uit vijf wedstrijden neemt IFC de zesde plaats in de stand in.