ASWH boekt stabiel resultaat in Harderwijk

Voor de tweede week op rij sloot ASWH een competitieduel af met een gelijkspel. Op bezoek bij VVOG bleef het zaterdag 1 april 1-1. Een resultaat waar beide partijen wel vrede mee konden hebben. Hoewel ASWH in Harderwijk over negentig minuten gezien de betere ploeg was en ook in de slotfase nog op zoek ging naar de winst, kregen de gastheren misschien wel de beste kansen. Alle treffers vielen in de eerste helft. VVOG kwam op voorsprong, maar ASWH antwoordde razendsnel, via Jesper van den Bosch. Na rust kwam er geen verandering meer in de stand, zodat de ploeg van trainer Jack van den Berg met een punt huiswaarts keerde.

Positief punt van de wedstrijd was het goede spel dat ASWH vertoonde. Dat geeft vertrouwen voor de resterende zes duels, waarin de insteek moet zijn om zo hoog mogelijk te eindigen en dan na wedstrijddag 34 maar eens te bekijken waar dit toe geleid heeft. Op dit moment staat de ploeg op de zesde positie op de ranglijst. ASWH treft in ieder geval bijna wekelijks nog een tegenstander die op dit moment nog iets heeft om voor te spelen. Te beginnen met Huizen, dat strijdt voor lijfsbehoud. Die ploeg is op zaterdag 8 april te gast op sportpark Schildman.