ASWH koploper na ruime zege in Utrecht

ASWH boekte op zaterdag 2 september de eerste overwinning in het nog jonge seizoen. In Utrecht werd Magreb’90 ruim verslagen: 2-5. Nadat de ploeg van trainer Jack van den Berg een ruime voorsprong had opgebouwd, keerde de spanning kort voor rust toch nog helemaal terug. De gastheren kwamen in enkele minuten van 0-3 terug tot 2-3. Verder liet ASWH het echter niet komen, want in de tweede helft liepen de Ambachters alsnog uit naar een overwinning. De middag werd uiteindelijk nog mooier toen bleek dat ASWH zich dankzij de zege op doelsaldo koploper van de derde divisie mag noemen. ASWH had namelijk van alle teams met vier punten het beste doelsaldo.

Op zaterdag 9 september mag ASWH proberen de koppositie te verdedigen. Dan speelt de ploeg tegen Jong FC Groningen, dat na twee wedstrijden op twee punten staat.