ASWH laat goed resultaat uit handen glippen

ASWH heeft op zaterdag 25 maart een punt overgehouden aan de streekderby tegen SteDoCo (1-1). De bezoekers kwamen op sportpark Schildman pas laat op gelijke hoogte. ASWH kwam na een vroege voorsprong, via Jesper van den Bosch, in de eerste helft geen moment in de problemen, maar riep de gelijkmaker na rust min of meer over zichzelf af. Het bood SteDoCo de kans om zich terug te knokken in de wedstrijd en dat leverde de ploeg uit Hoornaar een belangrijk punt om in de strijd om lijfsbehoud. ASWH liet door de teleurstellende remise de kans liggen om nog enige aansluiting met de teams op de bovenste plaatsen te houden.

Een teleurstellend resultaat voor ASWH, dat op basis van de tweede helft echter ook niet echt aanspraak maakte op meer. Voor SteDoCo was het een zeer welkom punt, waarmee de ploeg iets uitliep op de ploegen onder de streep. ASWH staat nog altijd vijfde, op acht punten van de nieuwe koploper IJsselmeervogels. Op zaterdag 1 april speelt de ploeg een uitwedstrijd bij VVOG, een tegenstander waartegen ASWH nog iets goed te maken heeft. Dinsdag 28 maart staat ook nog een wedstrijd in de tussenronde van het toernooi om de Palace Casino Cup op het programma. ASWH bezoekt dan het Zwijndrechtse Pelikaan.