ASWH sluit seizoen als vierde af

ASWH heeft het debuutseizoen in de derde divisie afgesloten met een knappe vierde plaats. Op zaterdag 13 mei won de ploeg van trainer Jack van den Berg op eigen veld van Jong Almere City (3-2), terwijl concurrent Scheveningen verloor. Daardoor stegen de Ambachters nog een positie op de ranglijst. De bezoekers uit Almere, die nog een punt nodig hadden om zich te verzekeren van lijfsbehoud, kwamen al vlot aan de leiding. Daarna zette ASWH de zaken recht en boog de achterstand met goed spel om in een voorsprong. Toch kwamen de gasten nog voor rust op gelijke hoogte. Vroeg in de tweede helft schoot Mels van Driel raak uit een vrije trap en dat bleek de winnende treffer.

Na afloop werd op het veld afscheid genomen van de vertrekkende spelers. Toch is het seizoen nog niet helemaal voorbij. ASWH doet immers nog mee in twee regionale bekertoernooien, dus wellicht wordt er in de komende weken nog een prijs veroverd door de Ambachters. Vooralsnog is nog niet duidelijk wanneer de volgende wedstrijden gespeeld worden.

ASWH – Jong Almere City FC 3-2 (2-2)
6. 0-1 Achille Vaarnold 28. 1-1 Peter de Lange 33. 2-1 Jesper van den Bosch 38. 2-2 Jasper Waalkens 54. 3-2 Mels van Driel