Blamage voor FC Dordrecht bij amateurs

Voor FC Dordrecht is het KNVB Beker toernooi al ten einde gekomen. In Veenendaal werd met 1-0 verloren van GVVV.

In de eerst was GVVV de betere partij. De Veenendaalse formatie had de beste mogelijkheden, maar kwam een aantal keren net te kort om tot scoren te komen. FC Dordrecht wist in de eerste via Calcan gevaar te stichten. Zijn schot werd van richting veranderd, waardoor de keeper de bal simpel kon opvangen.

In de tweede helft was invaller Arias meteen gevaarlijk voor FC Dordrecht. Een voorzet van Mutzers kopte hij echter in de handen van de GVVV-doelman. De overige kansen in de tweede helft waren vooral voor GVVV. Zo was doelman Wolters parraat op een afstandschot van GVVV-speler De Graaf. Het winnende doelpunt viel in de 68e minuut. Een slechte terugspeelbal kon niet goed weggetrapt worden door Wolters, waardoor Laghmouchi de bal in leeg goal kon schuiven.

Op vrijdag 22 september hervat FC Dordrecht de competitie met een uitduel tegen Helmond Sport. Aftrap is om 20:00 uur.