Dure nederlaag voor FC Dordrecht op eigen veld

FC Dordrecht heeft in de strijd om de periodetitel een dure nederlaag geleden. Op de eigen Krommedijk werd met 2-3 verloren van Telstar. De ploeg van Gérard de Nooijer kwam al gauw op voorsprong via Daniël Breedijk. Na dik twintig minuten wist Telstar-topscorer Novakovich de gelijkmaker te maken. Met een 1-1 stand zochten beide ploegen ook de kleedkamers op.

In de tweede helft wist Telstar de wedstrijd naar de hand te trekken. Opnieuw Novakovich en Hamdaoui zette de ploeg uit Velzen-Zuid op 1-3. In de slotfase wist Robert Mutzers nog de aansluitingstreffer te maken, maar in de slotfase wist het niet langszij te komen.

Door de nederlaag staat FC Dordrecht op de tiende plaats in de Jupiler League. Volgende week, op vrijdag 9 maart, spelen de Schapenkoppen bij De Graafschap. De Achterhoekers staan zevende op de ranglijst met een voorsprong van vier punten op FC Dordrecht.