FC Dordrecht blijft ongeslagen na doelpuntrijke avond

FC Dordrecht blijft ongeslagen in eigen huis. Tegen FC Eindhoven wist het met 4-3 te winnen. Het eerste doelpunt viel al na 10 minuten. Robert Mutzers wist met een bekeken schot doelman Hooyberghs wist te passeren. Vlak voor rust verdubbelde Andreias Calcan de score, maar zijn doelpunt werd afgekeurd, omdat de scheidsrechter geen voordeel toekende. Toch stond het met rust 2-0 voor de Dordtenaren. Denis Mahmudov wist een strafschop benutten.

In de tweede helft wist Jafar Arias al gauw de 3-0 te maken. Hierdoor leek het duel beslist, maar niets bleek minder waar. Oud-speler Mart Lieder maakte de 3-1. FC Dordrecht kwam op 4-1 via Robert Mutzers, die zijn tweede goal maakte. Toch werd het in de slotfase spannend. Eerst maakte Van Vaerenbergh namens de Brabanders de 4-2. In de 88e minuut maakte Herve Matthys zelfs nog de 4-3, waar het uiteindelijk bij bleef.

Door de overwinning klimt FC Dordrecht op de ranglijst. Het team van Gérard de Nooijer staat met 12 punten uit 8 duels nu op de achtste plaats. Op vrijdag 13 oktober om 20:00 uur speelt FC Dordrecht een uitwedstrijd bij Telstar. Die ploeg staat met één punt minder op de negende plaats.