FC Dordrecht blijft ongeslagen in eigen huis

FC Dordrecht heeft ook haar vierde thuisduel van het seizoen niet verloren. Tegen FC Volendam wist het in eigen huis nog nipt een puntje uit het vuur te slepen. Het duel eindigde in 2-2.

Na 37 minuten spelen kwam FC Dordrecht voor een ruim 1400 mensen op achterstand, door Kevin Vissers. Vlak na rust maakte Jafar Arias de gelijkmaker. Een bijzonder doelpunt, aangezien de spits vorig seizoen tegen FC Volendam zwaar geblesseerd raakte.

Toch kwam FC Dordrecht opnieuw op achterstand. Joey Veerman wist Renzij Fij te verschalken (1-2). Arias was zo’n tien minuten voor tijd nog dicht bij zijn tweede doelpunt, maar wist niet te scoren. De Bulgaar Antonio Stankov deed dat vlak voor tijd wel. De rechtsback kopte de 2-2 gelijkmaker binnen.

Door het gelijke spel staat FC Dordrecht op de elfde positie in de Jupiler League. De ploeg heeft nu negen punten uit zeven wedstrijden. Volgende week, op vrijdag 6 oktober, speelt FC Dordrecht opnieuw een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan FC Eindhoven, de huidige nummer dertien.