FC Dordrecht geeft voorsprong uit handen aan Almere City FC

FC Dordrecht heeft vrijdagavond 27 september de voorsprong uit handen gegeven aan tegenstander Almere City FC. In Almere werd om 20.00 uur afgetrapt, waarna de Dordtenaren direct probeerden doelpunten te scoren.

In de 5de minuut werd het eerste doelpunt gemaakt. Na een dribbel wist Dwayne Green de bal voor te geven aan Pedro Marques, die vervolgens wist te scoren. De hieropvolgende minuten zette de Schapekoppen druk om een tweede doelpunt te scoren, dit lukte in de 15de minuut. Het was toen Jari Schuurman die de bal in het net wist te krijgen. Tot de 40ste minuut wist Almere City FC niet door de verdediging van FC Dordrecht te komen, het was Almeerder Mees Kaandorp die het eerste doelpunt voor de ploeg uit Flevoland wist te maken. Met een 1-2 voorsprong ging FC Dordrecht de rust in.

Na de rust probeerden de Almeerders meermaals om een tweede doelpunt te scoren, dit lukte de ploeg in de 55ste minuut. In de 67ste minuut viel het derde doelpunt voor de Almeerders, het was opnieuw Mees Kaandorp die de bal in het net van de Dordtenaren wist te krijgen. Hiermee kwam de stand op 3-2 te staan. De Dordtenaren probeerden nog een andere eindscore op het scorebord te krijgen, maar dit lukte niet meer.