FC Dordrecht komt terug tegen De Graafschap

FC Dordrecht blijft ongeslagen op de Krommedijk. De Graafschap kwam op bezoek en werd op 1-1 gehouden. De ruim 1800 toeschouwers zagen een eerste helft zonder doelpunten. In de tweede helft kwamen de Superboeren op voorsprong via Lars Nieuwpoort. Zo leek FC Dordrecht te verliezen, maar vlak voor het einde kwam het langszij. De gelijkmaker werd in de 82e minuut gemaakt door Lima Duarte Lopes.

Door het gelijkspel staat FC Dordrecht nu op de elfde plaats in de Jupiler League. De ploeg van Gérard de Nooijer heeft dertien punten uit tien duels. Hierdoor FC Dordrecht (virtueel) recht op een play-off ticket voor de eerste ronde. Op vrijdag 27 oktober wacht voor FC Dordrecht weer een uitwedstrijd. Om 20:00 uur wordt gespeeld tegen RKC Waalwijk, de huidige nummer negentien. De Brabanders wisten nog geen duel te winnen.