FC Dordrecht lijdt ruime nederlaag op eigen veld

FC Dordrecht wist op eigen veld niet te winnen van Jong FC Utrecht. De beloftenploeg wist vroeg op voorsprong te komen. Na een rode kaart van Noah Lewis liep FC Dordrecht continu achter de feiten aan.

De Schapenkoppen keken na vier minuten al tegen een achterstand aan. Hicham Acheffay was de doelpuntenmaker. Al in de tiende minuut kon Noah Lewis het veld verlaten na een overtreding op Jonas Arweiler. Na een half uur was het opnieuw Acheffay die wist te scoren. Met een 0-2 ruststand zochten de ploegen de kleedkamer op.

In de tweede minuut van de tweede helft was het Arweiler die de 0-3 maakte. Renny Smith wist de Dordtse tegentreffer te maken. Acheffay maakte vervolgens zijn hattrick én ook Renny Smith wist nog een keer te scoren. Na de 2-4 was het doelman Stoskovic die nog een eigen doelpunt maakte en daarmee de 2-5 eindstand bepaalde. Door de nederlaag en resultaten elders is FC Dordrecht naar de laatste plaats gezakt.