FC Dordrecht pakt geen punten in Velsen-Zuid

FC Dordrecht heeft vrijdagavond 13 oktober geen punten gepakt in Velsen-Zuid. Met een 3-0 nederlaag kan gerust zeggen dat het ‘Vrijdag de 13de’ was voor de Dordtenaren.

In de eerste helft wist Telstar op een voorsprong te komen. Deze voorsprong werd gemaakt met een penalty die Telstar-speler Novakovich mocht nemen na een overtreding van FC Dordrecht-speler Alkan. De tweede helft verliep aan beide kanten spannender. De Schapenkoppen hadden een kans tot een doelpunt, maar wisten deze kans niet om te zetten in een daadwerkelijk punt. Een kopbal van Arias ging net voorlangs. Telstar wist in de tweede helft wel een doelpunt te maken. Osman wist van een afstand het doel te raken, hiermee kwam de ploeg uit Velsen-Zuid op een 2-0 voorsprong te staan. Later werd door van Huizen de 3-0 gemaakt vanuit een hoekschop.

De thuisploeg eindigde de wedstrijd met tien man, nadat Rodrigues een rode kaart kreeg wegens het uitdelen van een trap. Bij het opstootje kreeg Amevor geel. In de laatste 13 minuten van de wedstrijd, inclusief de 5 minuten extra tijd, wist FC Dordrecht geen gebruik te maken van het feit dat de tegenstander een speler minder telde. Arias deed wel een poging, echter kopte hij zijn kopbal recht op de keeper.