Jong PSV is FC Dordrecht de baas in Eindhoven

FC Dordrecht heeft zijn zevende duel niet tot winst weten te brengen. De ploeg van trainer Gerard de Nooijer blijft nog altijd zonder winst in de Jupiler League. Het duel tegen koploper Jong PSV ging met 3-2 verloren. ‘

FC Dordrecht kwam vroeg op achterstand, maar wist nog voor de rust op voorsprong te komen te trekken, door doelpunten van Chacon (15e min) en Arias (45e min) (1-2). Na rust ging het alsnog fout met de Schapenkoppen. Direct na rust sloeg Jong PSV-topscorer Sam Lammers toe en bracht hij de gelijkmaker op het bord. Na wat onhandigheid van de Dordtse defensie maakte Lammers zijn tweede doelpunt en bracht hij Jong PSV op 3-2. Eén minuut later kreeg Jong PSV-speler Rigo een rode kaart, maar ondanks het veldoverwicht in het laatste halfuur wist FC Dordrecht niks meer aan de score te doen.

In de stand is er niks veranderd, want FC Dordrecht blijft 19e met 3 punten uit zeven duels. Enkel Achilles’29 staat lager met 3 punten, maar een slechter doelsaldo. Het eerst volgende duel is in de KNVB Beker, want woensdag wacht Sparta Rotterdam op Het Kasteel. Dat duel begint 20:00 uur. Het eerst volgende duel in de Jupiler League wordt op zaterdag 24 september gespeeld, want dan speelt FC Dordrecht op de eigen Krommedijk een thuisduel tegen nummer 2 FC Volendam. Dit duel wordt om 19:45 uur afgewerkt.