Ook tweede duel FC Dordrecht eindigt gelijk

FC Dordrecht moet na twee duels nog wachten op de eerste overwinning van het seizoen. In de Galgenwaard speelde de schapenkoppen met 1-1 gelijk tegen Jong FC Utrecht, dat overigens vlak voor tijd nog een strafschop miste.

De ploeg van trainer Gérard de Nooijer begon erg slordig en de thuisploeg had het initiatief. Na elf minuten viel ook het eerste doelpunt. Darren Rosheuvel mocht vrij voor het doel opduiken en scoorde via de binnenkant van de paal. Na de 1-0 kwam FC Dordrecht iets beter in de wedstrijd, maar zonder kansen te creëren. Toen de eerste echte mogelijkheid kwam, was het meteen raak. Na een voorzet vanaf links botste de Utrechtse doelman David Jensen tegen een eigen verdediger, waarna Jafar Arias simpel kon scoren.

In de tweede helft bleef de stijgende lijn bij FC Dordrecht zichtbaar, maar andermaal creëerde het weinig tot geen kansen. Bradley de Nooijer was met een goed schot dichtbij, maar zijn inzet werd gekeerd door Jong FC Utrecht doelman Jensen. Vijf minuten voor tijd kreeg Jong FC Utrecht dé kans om de wedstrijd te winnen, maar Tim Coremans, de doelman van FC Dordrecht, keerde een strafschop van Hamza Boukhari.