Seizoen van FC Dordrecht eindigt op Het Kasteel

Het seizoen voor FC Dordrecht is voorbij. Na een 1-2 nederlaag op de Krommedijk werd er met 2-2 gelijkgespeeld op Het Kasteel tegen Sparta.

FC Dordrecht was in de eerste helft dodelijk effectief. Eerst schoot Denis Mahmudov via het been van Bart Vriends raak en na een halfuur werd het zelfs 0-2. Jeremy Cijntje profiteerde van gepruts van met doelman Leonard Nienhuis. Hij schatte een dieptebal helemaal verkeerd in en Cijntje kon hier dankbaar van profiteren.

In de tweede helft moest Sparta alles of niets gaan spelen. Deroy Duarte zorgde na een klein uur voor de 1-2. Uiteindelijk kwamen de Rotterdammers ook nog op gelijke hoogte. Robert Mühren wist uit de kluts de gelijkmaker te maken.

In de slotfase ging FC Dordrecht vol voor de 2-3, maar het was Sparta die meerdere kansen verprutste. Zij spelen nu de finale tegen FC Emmen, dat NEC versloeg over twee wedstrijden.