Zure tegentreffer nekt FC Dordrecht

FC Dordrecht wist ook het zesde duel van dit seizoen niet te winnen. Op de Krommedijk gaf de ploeg van Gerard de Nooijer een voorsprong weg in de 85e minuut. De bijna 1700 toeschouwers aan de Krommedijk zagen FC Dordrecht op voorsprong komen via een doelpunt van Michael Chacon. Uiteindelijk hielden de Schapenkoppen goed stand, maar vijf minuten voor het einde kwam RKC Waalwijk toch op gelijke hoogte. Fred Benson maakte de gelijkmaker en bezorgde hiermee de derde remise voor FC Dordrecht dit seizoen.

FC Dordrecht staat ook na deze speelronde op de 18e plaats met drie punten uit zes duels. Hekkensluiter blijft Jong FC Utrecht met één punt. Of de Dordtenaren volgende week wel de overwinning pakken is nog maar de vraag, want dan wacht het uitduel met koploper Jong PSV op de Herdgang. Dit duel wordt vrijdagavond 16 september om 20:00 uur afgewerkt in Eindhoven.