Goede reeks FC Dordrecht ten einde bij FC Volendam

FC Dordrecht wist de reeks van vijf opeenvolgende overwinning niet door te zetten. Op bezoek bij FC Volendam werd verrassend met 4-1 verloren.

Volendam begon sterk aan de wedstrijd en kwam na vijf minuten al op voorsprong door Kevin Visser. In de negende minuut kon Jafar Arias het eerste Dordtse schot op doel lossen, maar er zat te weinig kracht in het schot. Op een voorzet van rechts kon Stroo de 2-0 net niet binnentikken. Na een goede aanval kreeg Calcan de bal voor de voeten, maar schoot naast.

Het doelpunt viel echter aan de andere kant. Doodeman kwam goed door op rechts en bracht de bal perfect voor de voeten van Enzo Stroo, die de 2-0 kon binnentikken. Na goed samenspel van Volendam viel ook de 3-0. Vlak scoorde z’n eerste doelpunt in het professionele voetbal. Alweer een voorzet van rechts en ook deze keer ging de bal binnen. Voor rust werd het zelfs nog 4-o via Visser.

De tweede helft begon met een wissel van FC Dordrecht. Karim Bannani verving Kino Delorge. Al snel kon Mutzers een bal van links simpel binnentikken: 4-1. In de 67e minuut mocht Yahya Boumediene zijn debuut maken voor de club. Veel hoogtepunten kende de tweede helft echter niet, waardoor 4-1 ook de uitslag was.

Volgende week speelt FC Dordrecht op vrijdag 23 februari uit bij FC Eindhoven. Deze ploeg staat vijftiende in de Jupiler League.