Korfballers Conventus doorbreken negatieve reeks

Na de verloren partijen van de afgelopen weken zat er niet veel spirit meer in de korfballers van Conventus. De afgelopen week is tijdens de training geprobeerd om de neuzen weer dezelfde kant op te zetten en met succes. De eerste punten zijn afgelopen zondag binnengehaald.

De wedstrijd begon heel goed en Conventus stond al snel 4 punten voor, alvorens tegenstander OKV uit Oostzaan de korf wist te raken. Daarna werd het iets lastiger en kwam OKV terug tot 6-4. Conventus bleef doorknokken en zo gingen we de rust in met een 9-6 voorsprong.

De tweede helft begon met nog meer fanatisme en strijdlust dan de eerste helft. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen want de aanvallen lukten zonder problemen en de ballen gingen met gemak door de korf van de tegenstander. Conventus liep uit naar een voorsprong van 10 punten. Dat gaf veel vertrouwen en de verdediging durfde steeds meer risico te nemen. De wedstrijd eindigde met een 25-14 overwinning. Alle spelers hebben veel inzet getoond en allemaal gescoord.