Machteloos FC Dordrecht onderuit bij laagvlieger RKC

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

FC Dordrecht blijft het slecht doen in uitwedstrijden. Bij RKC Waalwijk, de ploeg die nog niet gewonnen had in de Jupiler League, werd met 1-0 verloren.

De Schapenkoppen begonnen goed aan het duel. Een kopbal van Alkan ging net naast en Mutzers schoot op de doelman van RKC. In het vervolg liet FC Dordrecht niets zien. Ook de Brabanders lieten weinig goeds zien, waardoor het een typisch ‘0-0-duel’ was. Echter Kwam RKC vlak voor rust op voorsprong. Seys schoot namens de Waalwijkers, via de onderkant van de lat, de 1-0 binnen. Bij dit doelpunt zag Misidjan er niet goed uit.

In de tweede helft bleef FC Dordrecht machteloos. Verder dan kleine kansjes kwam de ploeg van de Nooijer niet. Ook RKC wist, net als in de eerste helft, weinig te laten zien. Desalniettemin ging de ploeg voor het eerst dit seizoen met drie punten van het veld.

Door de nederlaag is FC Dordrecht naar de twaalfde plek gezakt. De ploeg heeft nu dertien punten uit elf wedstrijden. Het eerstvolgende duel is op vrijdag 3 november. Om 20:00 uur speelt het op de Krommedijk tegen FC Den Bosch. Die ploeg staat momenteel negende en heeft drie punten meer.