Nipte nederlaag voor Jong FC Dordrecht bij PSV

Jong PSV heeft in een oefenwedstrijd met 2-1 gewonnen van Jong FC Dordrecht. Dani van der Moot en Joey Konings scoorden namens de ploeg van Dennis Haar.
Op De Herdgang speelden beide teams niet twee helften, maar driemaal een blok van dertig minuten. In het eerste blok gebeurde er niet al te veel, behalve een schot van FC Dordrecht die door de doelman van PSV werd gestopt. In blok twee vielen er wel treffers. Dani van der Moot vond uit een hoekschop als eerste het net, waarna Jong FC Dordrecht via Gianni dos Santos op gelijke hoogte kwam.

Kort voor het einde van het tweede blok nam Jong PSV vervolgens weer de leiding. Ditmaal was het Joey Konings die vanuit een hoekschop van Philippe Rommens kon scoren: 2-1. In het laatste gedeelte van het duel nam Jong FC Dordrecht invaller Youri Roulaux van PSV nog een aantal maal onder vuur. Hij hield zijn doel echter schoon.