Slechte tweede helft kost FC Dordrecht goed resultaat

FC Dordrecht wist het thuisduel tegen MVV niet te winnen. De Schapenkoppen kwamen tot tweemaal op voorsprong, maar konden dit niet vasthouden. De ploeg was verzwakt en mistte enkele sterkhouders zoals Statia, Amevor, Hamer en Duarte Lopes.

Desalniettemin begon de ploeg goed, want na 6 minuten kopte Erol Alkan de 1-0 binnen. Doelman Wolters, die weer de voorkeur kreeg boven Fij, moest 4 minuten later alweer de 1-1 uit het net halen. Ciranni wist een doorgeschoten vrije trap te benutten. Lang konden de Limburgers hier niet van genieten, want één minuut later stond het 2-1. Jafar Arias wist vanaf elf meter dit buitenkansje te verzilveren.

In de tweede helft ging het echter compleet mis bij FC Dordrecht. Dean Koolhof, Samy Mmaee én Koen Kostons wisten namens de Maastrichtenaren te scoren. Hierdoor verloor de ploeg van Gérard de Nooijer uiteindelijk met 2-4.

Door de nederlaag staat FC Dordrecht nu op een dertiende positie met negentien punten uit zeventien duels. Volgende week vrijdag (15 december) speelt FC Dordrecht een ver uitduel bij SC Cambuur, de huidige nummer zestien.