Spectaculaire overwinning voor FC Dordrecht op Jong AZ

FC Dordrecht wist op spectaculaire wijze af te rekenen met Jong AZ. De Schapenkoppen stonden met een kwartier te spelen nog op achterstand, maar vlak voor tijd wist Mahmudov de winnende te maken.

FC Dordrecht kwam in de eerste helft op voorsprong via Andreias Calcan. De revelatie op de Krommedijk wist een prachtige vrije trap te scoren. In de tweede helft wist Jong AZ op 1-2 te komen dankzij doelpunten van Reijnders en Hoedenmakers.

Hierdoor leek het erop dat FC Dordrecht zou gaan verliezen. Een kwartier voor tijd wist Mailson Lima Duarte Lopes de gelijkmaker te maken. De speler weet de laatste tijd veelvuldig het net te vinden. Uiteindelijk wist Denis Mahmudov in de 89e minuut de winnende te maken. Een gouden wissel van trainer Gérard de Nooijer, aangezien de vleugelaanvaller als invaller meedeed.

Door de overwinning is FC Dordrecht naar de elfde plaats gestegen. De club heeft nu negentien uit veertien wedstrijden en kan uitkijken naar een play-off plek. Het eerstvolgende duel wordt alweer gespeeld op maandag 27 november. Dan wordt er om 20:00 uur bij Jong Ajax, de nummer drie van de Jupiler League, gespeeld.