ASWH houdt huis in de Regio Rijnmond Cup

In de eerste ronde van de Regio Rijnmond Cup heeft ASWH flink huisgehouden. De ploeg van trainer Jack van den Berg gaf veel spelers rust voor het duel tegen vierdeklasser Overmaas uit Rotterdam. ASWH speelde op het eigen sportpark Schiltman.

In de rust stonden de Ambachters al met 13-0 voor. ASWH-spits Bart Deprez scoorde er in de eerste 45 minuten al zes. In de tweede helft scoorde de speler er overigens ‘maar’ twee. Opvallend was dat de spits bij een 20-0 voorsprong van het veld ging met lichte klachten. ASWH had toen al drie maal gewisseld en ging daarom door met tien spelers. Ondanks het feit dat ASWH met een man minder speelde scoorde het alsnog twee goals, want de wedstrijd eindigde in een 22-0 uitslag.

Zaterdagmiddag speelt ASWH een regioderby bij Capelle, een middenmoter in de derde divisie. Aftrap van het duel in Capelle A/D IJssel is om 14:30 uur.