DeetosSnel wint overtuigend van Sporting Trigon

Op een fris, maar zonovergoten kunstgrasveld aan de Vorrinklaan wist DeetosSnel zaterdagmiddag overtuigend promovendus Sporting Trigon te verslaan met 25-12.

In de eerste helft konden de gasten nog wel aanklampen, maar toen DeetosSnel in de tweede helft eenmaal het vizier had scherpgesteld was er geen houden meer aan. Frivool spelend met soms heel mooie aanvallen liet de thuisploeg zien dat het aardig kan korfballen.

Beide ploegen zochten de kleedkamer op bij een 9-7 stand. Met veel snelle combinaties werd de goede kans gezocht en gezien het hoge schotpercentage in deze fase werd die ook gevonden. In een klein kwartier werd de score van 11-8 naar 19-8 getild. En met nog tien minuten te spelen was het zelfs 21-8. Uiteindelijk wisten beide ploegen nog vier keer te scoren en daarmee werd de eindstand bepaald.

Al met al een prima resultaat voor DeetosSnel waarbij zeker het middelste gedeelte van de tweede helft van hoog niveau was. DeetosSnel neemt met nog 1 wedstrijd op het veld voor de boeg een 3e plek op de ranglijst in.