Gemengde gevoelens ASWH na gelijkspel bij Quick Boys

Als een wedstrijd eindigt in een gelijkspel, zijn er na afloop altijd diverse stemmingen mogelijk. Soms is het een juiste afspiegeling van de verhoudingen, een andere keer is er vreugde om een gewonnen punt en er zijn wedstrijden waarin een remise eigenlijk aanvoelt als het verliezen van twee punten. De 2-2 van ASWH bij Quick Boys van vanmiddag viel duidelijk in die laatste categorie. Voor rust verzuimden de sterk spelende Ambachters namelijk ruim afstand te nemen. In de tweede helft was er meer evenwicht, maar kwam ASWH toch op voorsprong. Helaas kon Quick Boys in de slotfase uit een makkelijk gegeven strafschop alsnog op gelijke hoogte komen en moest ASWH genoegen nemen met een punt. De ongeslagen status bleef daarmee wel behouden.

23. 0-1 Robbert Olijfveld
31. 1-1 Philippe den Hartog
71. 1-2 Peter de Lange
82. 2-2 Jerghinio Sahadewsing (strafschop)

ASWH staat nu tweede op twee punten van koploper FC Lisse en is nog altijd ongeslagen in de derde divisie. Bovendien is een gelijkspel op Nieuw Zuid vooraf natuurlijk helemaal niet zo verkeerd. Volgende week mag ASWH weer aan de bak, als Jong FC Volendam naar het eigen sportpark Schildman komt.