Goede start O & O-turnsters in aanloop naar Nederlands Kampioenschap

De meisjes- en damesselectie derde divisie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zijn in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap goed van start gegaan. Voorbije weekend vond in Hellevoetsluis het eerste treffen plaats van de reeks voor- en plaatsingswedstrijden die de turnsters moeten turnen richting de nationale titelstrijd.

In de klasse pupil-1-N3 kwam Ilse Standhardt met 50,483 punten als eerste uit de strijd. In deze categorie werd Esmee Snijder met 46,675 punten vijfde.
Milou Antheunisse voert bij de senioren met 46,341 punten het klassement aan. Denise Leijten viel met 43,183 punten net buiten het podium en eindigde op de vierde plaats.

Milou van Schijndel pakte het goud bij de Jeugd-N4. Zij kwam tot een totaalscore van 51.000 punten. Anna Rosmulder werd hierbij met 49,275 punten vijfde en Suzanne van Alebeek met 48,150 punten zevende.

Zilver was er voor Anouk Tieman. Zij kwam uit in de categorie pupil-2-N3 en behaalde 51,050 punten. Gwen Bakker scoorde 46,708 punten en werd zevende.
Fay Bax kwam bij de junioren-D slechts 0,2 punten tekort voor het eremetaal. 43,567 punten was haar eind totaal. Hetzelfde lot onderging Quinty Jöner bij de pupillen-2-N3. Zij werd met 48,200 punten eveneens met 0,2 punten verschil vierde. Morgan van Kriekingen noteerde met 47,075 punten een zevende plaats.