Groote Lindt verliest derde duel op rij

Met slechts 2 punten uit 5 wedstrijden zit Groote Lindt momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Tegenstander Streefkerk was met 0-2 te sterk voor de Zwijndrechtse formatie. De nederlaag betekende alweer de derde nederlaag voor Groote Lindt op rij.

Al na 4 minuten liep Groote Lindt achter de feiten aan. Een gevaarlijke aanval van De Lindt werd door middel van een trap naar voren weggewerkt en plotseling stond de spits alleen voor de doelman. Hij benutte deze kans eenvoudig en zo kwam de 0-1 op het scorebord. Groote Lindt mocht de bal hebben maar de kansen waren voor Streefkerk. Groote Lindt werd 1x gevaarlijk maar de keeper redde de inzet van Michael Slingerland.

In de tweede helft mocht Groote Lindt geen aanspraak meer maken op de overwinning. Het elftal probeerde het weliswaar maar kwam opnieuw niet tot grote kansen. Toen 20 minuten voor tijd de zwak leidende scheidsrechter Streefkerk een rode kaart gaf was er nog even de hoop om de score te draaien. Helaas bleef Streefkerk vrij eenvoudig overeind en kwamen de ploegen weer in evenwicht toen ook een paar minuten voor tijd Groote Lindt met 10 man kwam te staan. Uit deze situatie ontstond een strafschop dei werd benut en zo was het 0-2 en kwam de eindstand op het bord.

Volgende week wacht de uitwedstrijd bij het al drie keer op rij winnende Drechtstreek.