Korfballers Albatros sluiten 2016 teleurstellend af

Het eerste seniorenteam van Albatros heeft met een mindere week het korfbaljaar 2016 afgesloten. De lastige uitwedstrijd tegen de Zeeuwen van ONDO ging op zaterdag 17 december met 18-17 verloren. De ploeg van Steven de Graaf werd eerder die week uitgeschakeld in de bekercompetitie (18-34 tegen PKC).

In Middelburg startte de wedstrijd maar liefst 50 minuten te laat en bleek de scheidsrechter ook nog eens naar een verkeerde zaal afgereisd te zijn. Helaas gaven ook de Albatrosschutters niet thuis, waardoor Albatros alleen op basis van hard werken en de scorende dames lang kon bijblijven. Via een 8-7 ruststand gingen de laatste tien minuten in met een 14-14 tussenstand. Albatros hees zich tot twee keer toe weer naast ONDO, maar zag de thuisploeg als gelukkigste finishen: 18-17.