Pijnlijke thuisnederlaag ASWH tegen VVOG

ASWH heeft zaterdagmiddag de tweede nederlaag van het seizoen geleden. De Ambachters gingen op eigen veld fors onderuit tegen VVOG (2-5). De bezoekers hadden de ploeg van trainer Jack van den Berg voor rust al op achterstand gezet en het lukte ASWH ondanks de nodige aanvalslust en vele kansen niet om dit in de tweede helft recht te zetten. Telkens als de Ambachters de aansluiting leken te vinden, sloeg VVOG aan de andere kant weer toe ,waardoor de punten mee werden genomen naar Harderwijk. ASWH zakte door de nederlaag één plek op de ranglijst en staat nu derde.

Een domper voor ASWH, dat de wedstrijd met name in de eerste helft weggaf. Na rust zat er meer in, maar VVOG was dodelijk effectief. Door de nederlaag is de kans op de eerste periodetitel verkeken, die gewonnen is door FC Lisse. Wel staat ASWH nog altijd derde en draait mee in de strijd om promotie naar de Tweede Divisie. Volgende week wacht de kans op revanche, als ASWH op bezoek gaat bij Huizen.