[VIDEO] Samenvatting Almere City – FC Dordrecht

Het jaar 2018 is vooralsnog een prima jaar voor FC Dordrecht. Na drie overwinningen werd ook Almere City verslagen.

FC Dordrecht kwam via Jafar Arias op voorsprong. De aanvaller benutte een strafschop. Voor rust werd het gelijk. Aanvaller van de Water zette de ploeg van Jack de Gier op 1-1.

In de tweede helft kroonde Andreas Calcan zich als matchwinner. Hierdoor wist FC Dordrecht ongeslagen te blijven in 2018.

FC Dordrecht klimt op de ranglijst naar plek dertien en houdt uitzicht op deelname aan de play-offs om promotie naar de eredivisie. Zeker als het de komende weken blijft presteren, want in de derde periode heeft FC Dordrecht tot nu toe (3 duels) alleen overwinningen geboekt. FC Volendam en FC Emmen hebben ook nog een 100% score in de strijd om de periodetitel.