Vijfde nederlaag op rij voor FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft vrijdagavond 22 december de vijfde nederlaag op rij geleden. De winterstop komt hiermee als geroepen voor de Schapenkoppen, aldus de supportersvereniging op Twitter. In eigen huis wist FC Dordrecht vrijdagavond niet te winnen van Jong PSV. Wel wisten de Schapenkoppen tweemaal te scoren.

Aan het begin van de wedstrijd, in de vijfde minuut, werd het eerste doelpunt voor Jong PSV binnengehaald. Niet doordat de Eindhovenaren scoorden, maar door een eigen doelpunt van Stadia. De 0-1 achterstand bleef niet lang staan, maar werd zelfs binnen het eerste kwartier verdubbeld. PSV’er Lomwijk wist het eerste doelpunt voor zijn ploeg te maken. Tot de rust bleef de 0-2 achterstand op het bord staan.

In de tweede helft wist Mailton Lima Duarte Lopes een punt voor de Dordtenaren te scoren. Echter veranderde er kwartier later weer iets in de stand, Jong PSV wist opnieuw een doelpunt te maken. Vlak voordat de blessuretijd inging, wist Lima nog een doelpunt te maken voor de Schapenkoppen. Hiermee werd de eindstand 2-3. Na de winterstop speelt FC Dordrecht de eerste competitiewedstrijd op 12 januari. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen Jong FC Utrecht. De Dordtenaren zullen dan een nieuwe, extra shirtpartner op hun shirt dragen.